Skip to content
Sport

Smiley, anunț surprinzător: „S-a întâmplat să mă îndrăgostesc!”

Deși a trecut foarte mult timp de când a rupt relația cu Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afișat cu nicio femeie și a refuzat categoric să mai vorbească despre viața lui amoroasă.

Astfel, chiar dacă presa l-a cuplat cu diverse fete, Smiley nu numai că nu a confirmat nicio relație, dar susține că nu o va prezenta lumii decât pe aceea care-i va deveni soție sau mamă a copiilor săi.

„Îmi place să fiu discret pentru că mi se pare că altfel nu aș putea să am nimic real în viața mea, în materie de sentimente, de relație. Cred că depinde de fiecare cum vrea să-și facă viața. Ce-i drept nici nu am mai reușit să am o relație de lungă durată, de ani de zile”, a spus artistul, completând că niciuna dintre iubitele lui nu a reușit să țină secret faptul că se întâlnește cu el.

„Mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc chiar de o fată din public. Eram la un turneu cu Simplu și eram la o întâlnire cu niște elevi. Într-o cameră întreagă, plină de oameni, am văzut-o pe ea. Chiar mi s-a întâmplat asta. Atunci am invitat-o la concert, dar m-a refuzat. Am văzut-o mai târziu, după multe luni, ea nu mai era la liceu. Când am reîntâlnit-o, am recunoscut-o imediat. Mi-a rămas pe retină. Am un ochi foarte bun pentru talente și pentru fețe”, a povestit Smiley, potrivit Libertatea.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *