SNSPA, menționată de președintele Atlantic Council în discursul său de felicitare adresat președintelui României

Remus Pricopie
Școala Națională de Studii Politice și Administrative a postat pe Facebook faptul că a fost menționată de președintele Atlantic Council, Fred Kempe, în discursul său de felicitare adresat președintelui României, Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Atlantic Council Distinguished Leadership 2024.
„Menționarea de către președintele Atlantic Council a colaborării fructuoase dintre think-tank-ul american și SNSPA reprezintă o recunoaștere a rolului cheie pe care universitatea noastră l-a jucat în cadrul parteneriatului strategic dintre #România și #SUA. Colaborarea SNSPA – Atlantic Council contribuie la dezvoltarea viitorilor lideri și la consolidarea relațiilor dintre cele două țări.” au mai spus aceștia.
Președintele Atlantic Council a spus în discursul său că este o plăcere să lucreze cu Remus Pricopie, actualul rector al SNSPA.
„Mă bucur că îl avem în public pe Alex Șerban, care a fost unul dintre cei mai puternici susținători ai noștri la București încă de atunci. Este minunat să lucrăm cu ambasada dumneavoastră și cu ambasadorul Muraru. Îl avem în public pe partenerul nostru, Remus Pricopie. Și Remus, este minunat să lucrăm cu tine și cu universitatea ta.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: