Şoareci în cămin şi probleme la cantină, la Colegiul Tehnic Infoel din Bistriţa

şobolan
Sursa foto: Unsplash

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Bistriţa-Năsăud a verificat reclamaţiile în legătură cu apariţia unor şoareci în căminul Colegiului Tehnic Infoel din Bistriţa şi probleme cu mâncarea la cantina aceluiaşi liceu, concluziile fiind că, dacă situaţia nu se va remedia, elevii vor fi relocaţi, a anunţat, sâmbătă de inspectorul şcolar general Cristian Nicula, citată de Agerpres.

Acesta spune că a fost semnalată prezenţa unui şoarece într-o cameră de cămin, pe palierul unde sunt cazaţi băieţii, chiar dacă, din august până în prezent, primăria a efectuat trei deratizări în clădire.

„În urma apariţiilor în mass-media a unor informaţii cu privire la condiţiile de cazare şi de servire a mesei pentru elevii Colegiului Tehnic Infoel vă comunic următoarele: din luna august până în prezent, în clădirile aparţinând Colegiului Tehnic Infoel, au fost efectuate 3 deratizări de către Primăria Oraşului Bistriţa. Prezenţa unui şoarece a fost confirmată într-o singură cameră din internatul Colegiului Tehnic Infoel. Elevii din alte 2 camere din internat unde ar fi fost semnalată prezenţa şoarecilor nu au confirmat acest lucru. Aceste probleme au fost identificate doar pe palierul unde sunt cazaţi băieţii”, a transmis şeful IŞJ Bistriţa-Năsăud.

În ceea ce priveşte cantina colegiului, care în urmă cu o lună a fost amendată de Protecţia Consumatorilor cu 32.000 de lei pentru diferenţe de gramaj la preparatele servite şi lipsa unui cântar verificat metrologic, inspectorul şcolar general spune că aceasta a fost renovată recent şi că reclamaţiile ar porni de la o stare conflictuală existentă între personalul nedidactic şi actualul administrator al cantinei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: