Skip to content
Politică

Soarta lui Grindeanu în PSD, tranșată astăzi

gandul.info

Soarta fostului premier Sorin Grindeanu în PSD, va fi tranșată în cursul zilei de marți, potrivit anunțului făcut de secretarul general al PSD, Marian Neacşu.

Acesta a precizat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al formaţiunii, că se va afla marţi după-amiază la Timişoara pentru a purta discuţii referitoare la situaţia organizaţiei judeţene Timiş.

„Am discutat despre situaţia organizaţiei de la Timiş. Nu am luat o decizie propriu-zisă. Am convenit ca în cursul zilei de mâine şi poimâine eu să merg la Timişoara şi să discut acolo cu toţi factorii politici implicaţi. (…) Au fost discuţii exploratorii (cu domnii Dorel Căprar şi Petru Andea – n.r) ca până în momentul în care un for politic, fie BPN, fie CExN, stabileşte o conducere interimară, cei doi, domnul Căprar, ca lider la Arad, şi domnul Andea, ca decan de vârstă, să coordoneze activitatea filialei Timiş”, a afirmat Neacşu, potrivit postului de televiziune Digi 24.

Acesta a susţinut însă că, în acest moment, conducerea este asigurată de actualul preşedinte executiv al PSD Timiş, Călin Dobra.

„După cum ştiţi, domnul Sorin Grindeanu nu mai este membru al PSD. (…) Am consultat dimineaţă baza de date a partidului şi vă pot spune că în ea nu se mai regăsesc nici Victor Ponta, nici Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu figura încă în baza de date, pentru că posibilitatea de eliminare din această bază de date aparţine organizaţiei. (…) Baza de date este un indicator statistic. Sorin Grindeanu figurează pentru că în ea operează organizaţia de bază, iar aceasta nu a formalizat hotărârea CExN. (…) Un alt motiv pentru care am decis să mă deplasez la Timişoara”, a conchis Marian Neacşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *