VIDEO Șobolanii au năpădit și Câmpulungul. Omul Elenei Lasconi, filmat când lovește o rozătoare cu picioarele

Elena Lasconi
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O filmare postată pe TikTok de Victor Ciutacu arată un șobolan în centrul orașului Câmpulung. Rozătoarea este surprinsă pe aleea din fața unei celebre cofetării din localitate unde, în această perioadă, are instalat un cort de campanie și Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD), care o susține pe Elena Lasconi pentru un nou mandat de primar al orașului.

Rozătoarea este filmată cum aleargă, iar în momentul în care ajunge în dreptul cortului de campanie, pare că se sperie de cei câțiva oameni de la acesta și cotește spre stânga.

O femeie strigă: “Dă-i, dă-i!, după care unul dintre reprezentanţii USR-ului de la un cort loveşte şobolanul cu putere înr-o mişcare demnă de loviturile de la 11 metri de la meciurile de fotbal. După ce animalul e lovit, alte femei care au văzut incidentul strigă: “Nu, nu!”.

@victorciutacu #campulung_muscel #elenalasconi #usr #rezist #animale #campanie #electoral #mizerie #foryou #fyp ♬ original sound – victorciutacu

Imaginile cu şobolanul de la Câmpulung amintesc de Sectorul 1 al Capitalei, administrat de Clotilde Armand, care a devenit celebru (negativ) la nivel naţional, în ultimii 4 ani, pentru frecvenţa cu care şobolanii sunt văzuţi în diferite locuri publice.

Citește mai mut AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL