Skip to content
Politică

Șoc în Israel: soția lui Netanyahu riscă să fie pusă sub acuzare. El are deja două dosare

TheUnhivedMind.com

Este șoc în Israel: soția premierului Benjamin Netanyahu riscă să fie pusă sub acuzare. Prim-ministrul are deja două dosare penale.

Sara Netanyahu, soţia premierului israelian, a fost înştiinţată oficial că riscă eventuale acuzaţii penale pentru că ar fi deturnat zeci de mii de dolari din fonduri publice pentru cheltuieli private, informează The Guardian, citat de Mediafax.

Procurorul general, Avichai Mandelblit, ia în considerare acuzarea soţiei lui Benjamin Netanyahu pentru delicte ce includ fraudă şi abuz de încredere.

Mandelblit, ce a fost numit de către premier, a informat-o pe Sara Netanyahu că examinând probele a decis să înainteze acuzaţiile.

Sarei i s-a oferit oportunitatea de a-și prezenta poziţia în cazul unei audieri de punere sub acuzare, o măsură neobişnuită pentru persoană care nu este un oficial public.

Netanyahu este suspect de asemenea în două anchete privind nişte acuzaţii de fraudă şi mită, conform unui document al poliţiei prezentat unui tribunal din Israel. Primul, este legat de o presupusă mită pe care familia Netanyahu ar fi primit-o de la diverşi oameni de afaceri, iar al doilea dosar, este legat de conversaţiile pe care prim-ministrul israelian le-ar fi avut cu un editor al unui ziar din Israel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *