PSnews

Recent

Șoc în Parlament: statutul magistraţilor, înregistrat la Senat, DEȘI Camera nu s-a pronunțat

deputatdecluj.ro

A fost șoc miercuri după-amiază în Parlament: proiectul de lege privind statutul magistraţilor a fost înregistrată la Senat, DEȘI Camera Deputaților nu s-a pronunțat pe această inițiativă de act normativ.

Proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor a fost înregistrat miercuri la Senat, deşi el se află încă în dezbatere la Camera Deputaţilor, nefiind adoptate nici măcar jumătate dintre cele peste 100 de articole, scrie News.ro.

Iniţiativa a primit numărul de înregistrare B622/2017, lucru care se întâmplă doar după ce un proiect a fost adoptat de prima cameră sesizată.

„Tocmai a fost publicat pe site-ul Senatului anunţul conform căruia ce discutam azi a fost adoptat. Rugămintea către staff-ul tehnic este să ia legătura cu colegii de la Senat. Cred că suntem aici cu toţii să încercăm să dezbatem Acest lucru nu face cinste în primul rând Senatului şi arunca in derizoriu orice dezbatere din Camera Deputaţilor”, a atras atenţia, de la tribuna Camerei, deputatul PNL Florin Roman.

„Noi suntem în Cameră aici. Camera-i serioasă”, i-a replicat preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Gabriel Vlase.

„Proiectul de pe site-ul Senatului are şi număr de înregistrare. Cum a ajuns acolo şi înregistrat?” a întrebat deputatul USR Caludiu Năsui.

„Am înţeles: e problema Senatului, nu a noastră. Aveţi senatori”, a replicat Gabriel Vlase.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi