Skip to content
Internațional Politică

ȘOC pe scena politică internațională: Theresa May A DEMISIONAT! Premierul britanic, CU LACRIMI ÎN OCHI (VIDEO)

Theresa May a anunțat joi că va demisiona pe 7 iunie din funcția de premier al Regatului Unit, iar la finalul discursului din 10 Downing Street a izbucnit în plâns.

Anunțul acesteia a venit pe fondul respingerii de către Partidul Conservator a noului plan de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Am făcut tot ce am putut să conving deputații să sprijine acordul… dar, din păcate, nu am reușit să fac asta”, a declarat premierul britanic, adăugând: „Regret enorm că nu am putut să livrez Brexitul. Succesorul meu va trebui să găsească un consens”.

May a precizat că imediat după demisie va începe cursa internă pentru alegerea unui nou lider al partidului de guvernământ.

Ea a transmis un mesaj de unitate. ”Stăm împreună și împreună aveam un viitor bun. Sunt atâtea lucruri de care putem fi mândri și optimiști”, a mai spus May.

Theresa May to resign as UK PM

WATCH BACK: UK PM Theresa May has said she will quit as Conservative leader on Friday 7 June, paving the way for a contest to decide a new prime minister. bbc.in/2VX8GwS

Publicată de BBC News pe Vineri, 24 mai 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *