Skip to content
Politică

Șocant, o poveste marca OTV. “Dan Diaconescu în Direct” vrea să devină șeful senatorilor liberali EXCLUSIV

DCNews
" "

Psnews.ro a dezvăluit în exclusivitate intenția șefului PNL, Ludovic Orban, de a-l impune pe avocatul lui Dan Diaconescu (eliberat din pușcărie recent) în importanta funcție de șef al grupului PNL de la Senat.

Daniel Fenechiu, căci despre el este vorba, a fost profesorul și consultantul în științe juridice a lui Dan Diaconescu și cel care a înregistrat la tribunal Partidul Poporului – Dan Diaconescu. Atât de bine l-a sfătuit Fenechiu pe “domnul Dan” încât acesta s-a ales cu o condamnare penală generoasă la pușcărie. Alte dosare penale îl vizează încă pe Diaconescu, dar cu siguranță nu va mai apela la sfaturile lui Fenechiu. După ce a prestat pentru Dan Diaconescu în celebrele emisiuni de la OTV și a făcut campanie pentru introducerea “curților cu jurați”, una dintre ideile sale crețe în domeniul justiției, Daniel Fenechiu a devenit deputat PP DD.

" "
" "

Drept mulțumire pentru colaborarea strânsă oferită de boss-ul OTV, în martie 2015, deputatul Fenechiu, pe atunci liderul de la Camera Deputaților al PP-DD, schimba denumirea grupului renunțând la numele lui “Dan Diaconescu”. Motivul: binefăcătorul său Diaconescu urma să între la pușcărie și nu mai putea să își asocieze numele cu “infamul șantajist de presă”. Într-o declarație pentru Mediafax Fenechiu explica delimitarea brusca de DD – citiți declarația AICI.

Fenechiu îl trăda pe “maestrul Dan” și, în paralel, negocia politic, deloc dezinteresat după cum se va vedea, rămășițele partidul de televizor. În câteva luni, pe parcursul anului 2015, Fenechiu i-a subtilizat lui Dan Diaconescu mai bine de jumătate din grupul de parlamentari PP- DD și o bună parte din partid. Fenechiu decide ca numele grupului de deputați să se schimbe în “grupul Democrat și Popular”. Prima negustorie politică a lui Fenechiu este cu Partidul Mișcarea Populară, care nu putea avea grup parlamentar pentru că nu participase la alegerile din 2012. Îi primește pe oamenii lui Băsescu în grupul său. După un balet de un an cu PMP, Fenechiu aruncă la coș istoria scurtă și controversată a PP – DD și înființează Partidul Național Democrat pe care îl vinde apoi PNL. Iohannis câștigase alegerile, deci se gândea că merge la putere. La schimb, avocatul descurcăreț, primește un loc eligibil de senator la Bacău în 2016 pe listele PNL. S-a făcut pe loc galben de fericire, devenise deja liberal, a scăpat de culoarea violet, a ciudatei grupării a lui Dan Diaconescu. Un șantajist aflat deja de un an la pușcărie și pe care îl uitase deja.

Acum Daniel Fenechiu și-a găsit un alt mare lider politic pe care sa îl consilieze, Ludovic Orban. Pentru loialitate, acum, Orban vrea sa îl impună cu forța pe omul lui Dan Diaconescu șef peste senatorii PNL. În ciuda unor liberali cu ștate vechi în partid. Cumva, Orban vrea să-și umilească senatorii pentru că îndrăznesc să nu îi asculte aberațiile.

Urmăriți-l pe Daniel Fenechiu în vremurile sale de glorie când presta pentru PP- DD. Evident, într-o transmisiune extraordinară pentru țară la … Dan Diaconescu Direct.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *