Skip to content
Politică

Social-democrații despre candidatura lui Victor Ponta: de la o premieră pentru România până la viitorul preşedinte care va uni ţara până la

Lansarea de astăzi a candidaturii lui Victor Ponta va fi cel mai mare eveniment organizat de un partid politic în ultimii 25 de ani cu ocazia lansării candidaturii unui prezidențiabil. Cu acest prilej, liderii social-democrații au început să comenteze cu privire la candidatura președintelui PSD, Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta își lansează sâmbătă candidatura în alegerile prezidențiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Națională din Capitală fiind așteptați să participe 70.000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar și simpatizanți.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, arată că PSD și aliații săi sunt uniți, puternici și încrezători că vom avea o Românie dezvoltată și solidară, precizează Rovana Plumb, într-un comunicat de presă.

„Lansarea de pe Arena Națională dorește să transmită mesajul că Victor Ponta este președintele care unește. După 10 ani de dezbinare, ură și conflict, România are nevoie de o a doua unire. Trebuie neapărat să oprim conflictul politic, care macină România de 10 ani și să reconstruim țara după un proiect care se bazează pe o economie puternică și pe creșterea nivelului de trai. Victor Ponta este cel care va schimba profilul președintelui, de la un generator de crize la un adevărat reprezentant al intereselor publice. La mulți ani și îl asigurăm pe premier de toată susținerea Organizației Femeilor Social Democrate”, precizează Rovana Plumb, vicepreședinte PSD.

Din punctul de vedere al vicepreședintelui PSD, Gabriela Firea, lansarea candidaturii lui Victor Ponta reprezintă o premieră pentru România.

„Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la Președinție reprezintă o premieră pentru scena politică românească, (…) va fi o îmbinare perfectă între trecut, prezent și viitor, o exprimare a mândriei de a fi român. Mesajul nostru, al PSD, al lui Victor Ponta și al celor 70.000 de oameni care vor fi pe Arena Națională este acela că România trebuie să fie din nou unită. După 10 ani de scandal și conflict, avem nevoie de un președinte care să readucă pacea în societate și care să ne unească pentru un proiect național. PSD este pregătit să dea țării cel mai tânăr președinte, care va propune românilor și întregii clase politice un proiect național de construcție pe termen lung”, a subliniat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *