Skip to content
Puterea Știrilor Video

Social-democrații nu sunt prea încântați de cartea Vioricăi Dăncilă: PSD nu se regăsește în politica de cancan

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, europarlamentarul Victor Negrescu a declarat că „fiecare om are dreptul la propria părere și fiecare are veriunea sa”, în contextul în care Viorica Dăncilă va publica o carte despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu actuala conducere a PSD.

„Înțeleg că este un dialog pe care l-a avut cu un jurnalist, jurnalistul scriind cartea ulterior. Fiecare om are dreptul la propria părere. Așa cum scrie și titlul cărții, este parte dânsei de adevăr. Fiecare are versiunea sa. Pentru noi este important să mergem înainte.

" "
" "

Ne asumăm părțile greșite din istorie, asumăm probleme dar trebuie să fim orientați către viitor. Partidul se schimbă, partidul se rupe total față de respectiva perioadă fără să uităm totuși lucrurile bune făcute de Partidul Social Democrat la guvernare în ceea ce înseamnă creșterea veniturilor și îmbunătățirea situației economice.

Vom vedea cum arată cartea, dar pentru noi preocuparea este alta”, susține Victor Negrescu.

Social-democratul speră ca „dezvăluirile” promise de Viorica Dăncilă „să nu fie doar un act mediatic”, fiind de părere că PSD „nu se regăsește în politica de cancan, ci mizează pe seriozitate și pragmatism”.

„Eu sper să nu fie un act mediatic sau alte chestiuni de genul acesta. Fiecare are dreptul să se exprime profund democratic, dar important este totuși să fim serioși în modul de abordare, iar Partidul Social Democrat nu se regăsește în politica de cancan, cel puțin modul în care eu mi-aș dori să meargă partidul.

Mizăm pe seriozitate și ați văzut că atunci când mizăm pe seriozitate și pragmatism, partidul reușește să-și recâștige alegătorii”, a conchis europarlamentarul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *