Skip to content
Politică

Social-democrații, scut în jurul lui Ponta

fifor.ro
" "

Social-democratul Florin Iordache a declarat, marţi, în legătură cu noile acuzaţiile aduse de DNA lui Victor Ponta, că nu a existat şi nu va exista o astfel de practică la PSD de a se primi 200.000 de euro pentru un loc de parlamentar.

„E o supoziţie ceea ce spuneţi dumneavoastră. Probabil că aţi luat dintr-un comunicat sau din anumite informaţii. Nu a existat, nu există şi nu va exista o astfel de practică, cel puţin la PSD. Aştept şi eu să se desfăşoare ancheta (…) Pentru ce se pot da banii ăştia? Dumneavoastră ştiţi foarte bine că indemnizaţia unui deputat e de 1.000 şi ceva de euro. Nu se justifică. Dacă ai aceşti bani (200.000 de euro – n.r.) atât timp cât imunitate nu ai, pentru ce să dai 200.000 de euro, când în urma a patru ani de mandat iei 50.000?! „, a spus Iordache, potrivit Agerpres.ro

" "
" "

 

Chestionat dacă Ponta a fost consiliat de fostul premier britanic Tony Blair, Iordache a spus: „Tony Blair, chiar dacă a avut anumite întâlniri sau discuţii cu Victor Ponta, le-a avut în limita legii. Fără nicio îndoială ceea ce a făcut Victor Ponta a făcut în limita legii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *