Skip to content
Politică

Social- democrații sunt ingenioși. Ce hotărâre a luat o filială PSD din teritoriu cu privire la noul Cod Fiscal

Prin intermediul unui comunicat de presă, PSD Botoșani a anunțat că, începând de luni, 13 aprilie, va pune la dispoziția cetățenilor un formular prin care vor putea face un apel la parlamentarii botoșăneni să voteze scăderea de taxe și impozite prevăzută de noul Cod Fiscal propus de Guvernul României.

Aceștia transmis că toate apelurile colectate de la botoșăneni vor fi centralizate de PSD Botoșani, iar apoi vor fi transmise parlamentarilor PNL, care până în prezent nu și-au manifestat susținerea pentru măsurile de reducere a taxelor și impozitelor prevăzute de noul regim fiscal. 

Potrivit comunicatului, „botoșănenii le vor putea cere parlamentarilor să voteze în favoarea măsurilor din noul Cod Fiscal, care va avea ca efect scăderea prețurilor, creșterea nivelului de trai și stimularea mediului de afaceri pentru crearea de noi locuri de muncă.„

„Fac un apel la cei care mă reprezintă în Parlamentul României să voteze scăderea taxelor și impozitelor și creșterea numărului de locuri de muncă”, așa se arată în Apelul adresat parlamentarilor de Botoșani pentru votarea noului Cod Fiscal.

Președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a transmis că ei au făcut un apel politic către PNL pentru susținerea noului Cod Fiscal, însă nu au primit niciun răspuns, și că speră că dacă apelul va veni de la cetățeni, liberalii vor vota în Parlament aceste măsuri.

„Noi am făcut un apel politic către colegii noștri din PNL să susțină noul Cod Fiscal, pentru că este în avantajul celor care ne-au votat. Nu am primit niciun răspuns. Sperăm însă că dacă apelul va veni de la cetățeni, vor avea o atitudine mai responsabilă și vor vota în Parlament măsurile de diminuare a taxelor și impozitelor”, a declarat președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *