Skip to content
Puterea Știrilor Video

Social-democratul Florin Manole dezvăluie momentul de cumpănă al PSD în 2019: A fost dificil, pentru că în ultimii 30 de ani eram obișnuiți să câștigăm

psnews.ro
" "

Invitat la ”Puterea Știrilor”, deputatul PSD Florin Manole a mărturisit care a fost, în opinia sa, cel mai greu moment prin care a trecut partidul în 2019, el menționând primul tur al alegerilor prezidențiale, unde candidatul social-democrat, Viorica Dăncilă, a obținut cu emoții ”calificarea” în finala cu Klaus Iohannis.

”Cel mai dificil moment din 2019 a fost primul tur al alegerilor prezidențiale, cu atât mai mult cu cât în ultimii 30 de ani, PSD a fost obișnuit să câștige acest tur întâi, iar acum am fost în situația de a avea emoții în legătură cu rezultatul. A fost un moment dificil atât în privința modului cum l-am simțit noi, membrii partidului, cât și a mesajului societății. Până la urmă, cred că este extrem de important ca noi, toți membrii, toți parlamentarii, toți liderii organizațiilor locale, să înțelegem că mesajul pe care ni l-au dat cetățenii la urne în 2019 a fost extrem de dur și că el presupune din partea noastră un răspuns extrem de consistent”, a spus Florin Manole la ”Puterea Știrilor”.

" "
" "

Deputatul social-democrat a precizat că, după părerea sa, electoratul PSD cere schimbări reale la nivelul conducerii partidului, mesajul votanților fiind cât se poate de explicit la europarlamentare și prezidențiale.

”Eu nu cred că electoratul nostru, cei care votează de 30 de ani cu PSD, cei care au votat cu noi și în primul și în al doilea tur la prezidențiale, se va mulțumi cu un mesaj moale de reformă a partidului. Cred că ei au nevoie de mai mult și cred că ne-au spus în mod explicit la urne, dar și pe stradă, pentru că sunt oameni care ne opresc pe stradă și ne spun <<domnule, nu-mi place asta, nu-mi place aia>>, că vor ca lidership-ul să arate diferit în următorul an, să promoveze altfel de mesaje, să aibă alți vectori de comunicare și să se întoarcă spre problemele reale ale societății”, a conchis Florin Manole.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *