Skip to content
Politică

Societatea civilă îi bate obrazul premierului Viorica Dăncilă

cotidianul.ro

Şeful Guvernului trebuia să iasă public şi să dea oamenilor informaţii despre gazele folosite de jandarmi şi despre modul în care au acţionat jandarmii, nu să stea ascunsă şi să transmită scrisori – acuză preşedintele Funky Citizens, Elena Calistru.

Cred că cetăţenii ar fi avut ceva mai multă încredere într-o serie de informaţii care ar fi venit pe parte guvernamentală. De la ce conţin gazele, felul în care sunt colectate informaţiile, oamenii nu îi mai cred, dar neîncrederea este generată de ei.

Aveam aşteptarea ca măcar în această săptămână să avem o şedinţă de guvern cu nişte declaraţii, chiar şi citite, era minimul de respect arătat cetăţenilor unei ţări care îi plătesc salariul. Nu poţi să nu ieşi, nu mai sunt acei ani”, reclamă preşedintele Funky Citizen, potrivit digi24.ro.

Dat fiind însă modul în care s-au derulat lucrurile, nici măcar demisia lui Dăncilă nu va mai folosi cuiva, în opinia Elenei Calistru.

Dacă mă întâlnesc cu un jandarm pe stradă nu ştiu dacă să fug sau să mă simt în siguranţă. Premierul nu-şi dă seama de pericolul în care ne aflăm.

Din păcate, nici măcar demisia doamnei Dăncilă nu va fi suficientă în acest moment. Instituţiile din Ministerul de Interne au pierdut în această lună o încredere construită în ani de zile”, a conchis Calistru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *