Skip to content
București Știri locale

Societatea de Transport Bucureşti lansează o nouă aplicaţie de plată online

Facebook/STB

Utilizatorii STB beneficiază de o nouă aplicaţie de plată online, ca urmare a finalizării proiectului pilot cu aplicaţia mobilă BPay, anunţă, miercuri seară, Societatea de Transport Bucureşti.

Potrivit STB, 24Pay este noua aplicaţie mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacţiei este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

Ne dorim implementarea unor soluţii alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noştri să beneficieze de modalităţi sigure şi rapide de achiziţie a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare. Evoluţia tehnologiei ne deschide mai mult către inovaţie şi ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendinţe privind plăţile digitale.”, a declarat Adrian Criţ, directorul STB SA.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit. ”Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziţionate prin aplicaţia BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicaţiei 24Pay”, a transmis compania.

În continuare, STB SA pune la dispoziţia călătorilor modalităţi alternative de achiziţie şi plată a călătoriei precum platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS şi plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *