UPDATE: Procurorii cer arestarea preventivă a sociologului Alfred Bulai

Inquam Photos / George Calin

UPDATE

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 urmează să ceară arestarea preventivă pentru 30 de zile a sociologului Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, în dosarul privind folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, a anunţat Daniel Nedela, prim procurorul unităţii de parchet.

Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, a fost reţinut, miercuri, după ce a fost audiat la Secţia 2 Poliţie din Capitală.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că acesta nu a dorit să dea declaraţii în faţa poliţiştilor, prevalându-se de dreptul la tăcere.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au percheziţionat, miercuri, locuinţa şi autoturismul lui Alfred Bulai.

Tot miercuri, descinderi au avut loc şi la domiciliile altor două persoane.

Potrivit unei investigaţii jurnalistice realizate de site-ul Snoop.ro, Alfred Bulai ar fi hărţuit sexual mai multe studente.

Ştire iniţială

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, a fost adus joi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru a fi audiat în dosarul privind folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

El a fost reţinut miercuri, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţa sa.

Sursele menţionate au arătat că Alfred Bulai are calitatea de suspect în dosar şi nu a dorit miercuri să dea declaraţii în faţa poliţiştilor, prevalându-se de dreptul la tăcere.

Potrivit unei investigaţii jurnalistice realizate de site-ul Snoop, Alfred Bulai ar fi hărţuit sexual mai multe studente.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: