Skip to content
Puterea Știrilor Video

Sociologul Bruno Ștefan dă NUMELE candidatului PSD la prezidențiale: Vor aplica rețeta rusească pe care ați văzut-o în Ucraina!

" "

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, invitat luni la ”Puterea Știrilor”, a vorbit despre strategia PSD pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc la sfârșitul anului.

Astfel, potrivit sociologului, PSD va aplica ”rețeta rusească” și îl va arunca în cursa pentru prezidențiale pe Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, cea mai importantă instituţie ştiinţifică a ţării.

" "

„PSD are un candidat mai puternic pentru prezidențiale decât Tăriceanu. Tocmai pentru că îl are, știe că nu trebuie să fie din interiorul partidului. Aplică rețeta rusească pe care ați văzut-o în Ucraina cu Zelenski. Așa vor ieși ei și îl scot pe tușă la încălzire pe Ioan Aurel Pop”, a declarat sociologul Bruno Ștefan.

Amintim că Liviu Dragnea a declarat marți că PSD va anunța candidatul partidului pentru prezidențiale chiar duminică, în seara alegerilor europarlamentare.

Întrebat la Adevarul dacă s-a hotârât să candideze la președinție, Liviu Dragnea a spus: ”După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm. (…) Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”.

Liderul PSD așteptată, după alegerile europarlamentare de duminică, o decizie definitivă în dosarul angajărilor fictive în condițiile în care Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare pentru 27 mai.

" "

1 comentariu la “Sociologul Bruno Ștefan dă NUMELE candidatului PSD la prezidențiale: Vor aplica rețeta rusească pe care ați văzut-o în Ucraina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *