Skip to content
Politică

Sociologul Bruno Ștefan: Dacian Cioloș face toate combinațiile să fie candidat la prezidențiale

psnews.ro

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, în exclusivitate pentru PSnews.ro, a vorbit despre șansele ca USR să ajungă în turul 2 al prezidențialelor cu un candidat ca Dan Barna.

„Nu vor merge cu Dan Barna la prezidențiale”

Bruno Ștefan susține că atât USR, cât și PLUS nu vor merge cu Dan Barna la prezidențiale, pe motiv că liderul USR ar face blat cu președintele Klaus Iohannis.

Mai mult, președintele Biroului de Cercetări Sociale este de părere că Dacian Cioloș „face toate combinațiile acum să fie el candidatul la prezidențiale”.

Eu cred că nu vor merge cu Dan Barna la prezidențiale. Sentimentul meu este că va exista o nemulțumire. Se pare că Barna este omul pus de Iohannis să aducă voturi pentru el în turul 2 și să nu tragă tare. E nemulțumirea unora din spatele lui Cioloș că e un fel de blat între Barna și Iohannis. O să vedeți că Cioloș face toate combinațiile acum să fie el candidatul la prezidențiale. Dacă lucrurile stau așa, șansele sunt mai mari ale lui Cioloș să ajungă în turul 2 decât ale lui Barna.

Pe de altă parte, și Cioloș va fi satanizat în campanie, mai mult decât Barna. Barna este prea necunoscut și nu ai de ce să te legi, de un trecut de-al lui care să fie urât”, a declarat sociologul Bruno Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *