Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Sociologul Bruno Ștefan scoate la iveală cifrele șocante ale unui sondaj secret: Peste 50% din populația României ar vota scoaterea PSD în afara legii

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, invitat în studioul „Puterea Știrilor”, a declarat că în cazul în care președintele Klaus Iohannis ar face un referendum cu privire la scoaterea PSD în afara legii, mai mult de jumătate din populația țării ar ieși la vot.

Bruno Ștefan: PSD poate fi etichetat oricând ca un grup de crimă organizată

Viorica Dăncilă este parte a unui grup infracțional organizat. Cum să discuți cu unii care până la urmă trebuie să dispară de pe scena politică? E o bătaie de joc față de funcția prezidențială. Cum să te duci să discuți cu unul despre care știi că urmează să fie arestat? Am înțeles că sunt peste 1.000 de dosare la adresa primarilor de la PNDL, care au furat în mod organizat bani. PSD poate fi etichetat oricând ca un grup de crimă organizată (…).

" "

Dacă Iohannis ar face un referendum – și eu am măsurat lucrul acesta în sondaje – mai mult de jumătate din populația României ar veni la vot să voteze scoaterea PSD în afara legii. Cei care ar vota împotrivă sunt doar douăzeci și ceva la sută, restul n-ar veni. Ura față de PSD este foarte mare. Mai mult de jumătate din populația României percep PSD ca fiind un grup de crimă organizată”, a declarat sociologul Bruno Ștefan.

 

" "
" "

3 comentarii la “Sociologul Bruno Ștefan scoate la iveală cifrele șocante ale unui sondaj secret: Peste 50% din populația României ar vota scoaterea PSD în afara legii

  1. Chiar si in tarile cu o democratie bine consolidata , exista partide de dreapta ,partide de stanga si chiar partide nationaliste si ultra-nationaliste si nu s-a cerut scoaterea lor in afara legii ! Ca nu mai stim cati social-democrati -cu adevarat – mai are PSD , asta e o alta poveste , pe care ei trebuie sa o clarifice .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *