Skip to content
Politică Societate

Sociologul Marius Pieleanu: Radu Mazăre ar putea fi adus la București în 25 mai, pentru a potența rezultatul alegerilor

Sociologul Marius Pieleanu a emis o ipoteză cu privire la venirea lui Radu Mazăre în țară pe data de 25 mai, pentru a potența rezultatul alegerilor.

Eu sunt convins că autoritățile române vor face toate eforturile necesare, astfel încât, Radu Mazăre să fie adus în București, să aterizeze pe aeroportul Otopeni pe 25 mai, și evident cu toată presa și comentariile de rigoare. Căci, nu se mai poate fără ca Radu Mazăre să intre cu celeritate în pușcările, în România, cât de curând cu putință”, a declarat sociologul Pieleanu, marți seară, la Antena 3.

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat că autorităţile din Madagascar au admis extrădarea lui Radu Mazăre. Poliţia va pleca să-l aducă în ţară pe fostul primar al Constanţei.

Mazăre se află de peste un an în Madagascar şi avea pe numele său un mandat internațional de arestare. Fostul edil al Constanţei a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare la începutul acestui an, pentru abuz în serviciu şi mai are o condamnare de 9 ani și 10 luni de detenție, pentru mită, care însă nu este definitvă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *