Skip to content
Politică

Sociologul Marius Pieleanu, ultimele precizări înainte de alegeri: Cu siguranță în București vor obține cel mai bun scor din toate localitățile țării!

psnews.ro

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, luni, pentru PSNews.ro, că PSD ar putea obține cel mai mare scor la alegerile europarlamentare, urmat de PNL sau USR.

”Știm ierarhia cu PSD-ul pe primul loc. Mai departe nu știm pentru că lucrurile se schimbă aproape de la o zi la alta, dar avem siguranța ierarhiei cu PSD în frunte. În opinia mea PNL-ul ar fi pe locul 2, dar vine puternic din urmă și USR”, a afirmat sociologul.

Întrebat dacă USR ar putea obține cele mai multe voturi în București, acesta a confirmat acest lucru, deoarece ”aici e nucleul lor”.

Cu siguranță în București vor obține cel mai bun scor din toate localitățile țării, aici e nucleul lor”, a explicat sociologul.

În privința referendumului pe justiție, Marius Pieleanu a spus că ”nu putem ști cu exactitate ce s-ar putea întâmpla”.

E destul de complicat la referendum, aici nu putem ști cu exactitate ce s-ar putea întâmpla, în opinia mea va fi la limită dacă va trece, dar om vedea”,  a mai adăugat Pieleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *