Skip to content
Politică

Sociologul Mircea Kivu investighează TĂCEREA lui Dragnea. Care sunt MOTIVELE! EXCLUSIV

Facebook

În exclusivitate pentru PSnews.ro, sociologul Mircea Kivu analizează adevăratele motive din spatele tăcerii șefului PSD-ist Liviu Dragnea, care s-a evaporat cu desăvârșire din spațiul public imediat după reprimarea violentă a protestului din 10 august.

Kivu subliniază faptul că, finalmente, ”Liviu Dragnea alege să tacă tocmai fiindcă, în  situația aceasta tensionată, nici măcar nu are ce să spună în ajutorul lui. Orice ar spune acum, ar fi imediat taxat și întors împotriva sa”. Vă prezentăm declarațiile sociologului.

”Nici măcar nu are ce să spună în ajutorul lui!”

”Liviu Dragnea a transmis un comunicat oficial a doua zi după ruprimarea violentă a mitingului diasporei din Piața Victoriei, comunicat care era paralel cu realitatea. De ce tace? Cam toți cei din PSD-ALDE care au deschis gura după aceste violențe au pierdut puncte în ceea ce privește imaginea și intenția de vot. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea alege să tacă tocmai fiindcă, în  situația aceasta tensionată, nici măcar nu are ce să spună în ajutorul lui. Orice ar spune acum, ar fi imediat taxat și întors împotriva sa. Indiferent de modul în care ar pune problema, despre Liviu Dragnea se va spune că îi apără pe jandarmii care au bătut protestatari pașnici în Piața Victoriei”, explică Mircea Kivu.

Cum va reveni șeful PSD

Întrebat ce strategie comunicațională crede că va adopta șeful PSD, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, când acesta va reveni în prim-planul vieții politice, sociologul a fost de părere că Dragnea va pune în aplicare o metodă mai veche la care recurge ori de câte ori stârnește ample nemulțumiri sociale. ”Va mai trece o vreme și, când tensiunile se vor mai domoli, Liviu Dragnea se va duce la una dintre televiziunile de casă, probabil la Antena 3, și va acorda un așa-zis interviu controlat 100%, în care va da curs unei strategii comunicaționale, în funcție de cum vor decurge lucrurile. Însă nu va ieși acum  să facă declarații, cu  atât mai mult cu cât protestele continuă și  lumea este încinsă”, a declarat Mircea Kivu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *