Skip to content
Politică

Sociologul Mirel Palada ironizează isteria creată de operația lui Ponta: „vai, ce dezastru, Coană Mițo, Vai, Ponta, Vai, Oprea, Vai, Iohannis”

Invitat la emisiunea „Ultimul cuvânt”, moderată de Cătălin Striblea și difuzată pe B1 TV, Mirel Palada a vorbit despre operația premierului Victor Ponta și incapacitatea exercitării atribuțiilor funcției, comentând de asemenea și acuzațiile de „blat” aduse de Monica Macovei premierului și președintelui.

Avem comunicatul președinției care a acceptat numirea interimară a lui Oprea. De mâine își va lua biroul care e acolo. Cu logica politică se face o furtună într-un pahar cu apă. Nu e prima dată când un demnitar trece printr-o problemă de sănătate. Uneori trebuie să iei o pauză de la cursurile firești. Trăim într-o normalitate instituțională unde diferite persoane încearcă să scoată în evidență extraordinaritatea situației, caracterul absolut ieșit din comun, vai, ce dezastru, Coană Mițo, ai văzut rapița, Vai, Ponta, Vai, Oprea, Vai, șerpilienii, Vai, Iohannis… Evident că fiind învățați să trăim în această logică a excesului de comunicare și gândire conspirațională, toată lumea mușcă din această momeală. Un om e în spital, trebuie să își repare piciorul. E o problemă destul de gravă„, spune Palada, citat de b1.ro

Palada a comentat și cererea Administrației Prezidențiale de a vedea actele care atestă faptul că premierul nu poate relua atribuțiile funcției pentru exercitare, spunând că „Iohannis a făcut un mic exces„, dar și declarațiile europarlamentarului Monica Macovei, potrivit cărora ar exista un blat între președinte și premier.

Citește și:„Mama DNA”, acuzații la adresa lui Iohannis și Ponta: „E un blat”

Știm foarte bine că doamna Macovei își face un titlu de glorie în a călări această temă politică, anticorupția și justiția. Și dacă îi arăți un pahar cu apă, în 20 de microsecunde vă va discuta despre justiție. Despre orice ar fi vorba în propoziție, dânsa va reveni la morcovul ei. În privința felului în care dânșii încearcă să se poziționeze în antiteză, atât cu unul, cât și cu celălalt din principalii actori politici, Ponta și Iohannis, și Băsescu, și Macovei încearcă să facă un singur lucru cu adevărat important – să fie relevanți„, a comentat Mirel Palada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *