Skip to content
Politică

Socrul lui Ghiță, învinuiri de ULTIMĂ ORĂ: ce s-a întâmplat după dezvăluirile legate de Kovesi

presalibera.net

Socrul lui Sebastian Ghiţă, lansează o serie de acuzații dure după dezvăluirile referitoare la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Astfel, Dumitru Cârstea a declarat pentru EVZ că a observat că are contul blocat în timp ce încerca să plătească cu cardul la un magazin.

" "

„Ieri după-amiază, aflându-mă la un magazin, am încercat să plătesc cu cardul, iar vânzătoarea mi-a spus că nu poate fi utilizat acel card. Am fost dimineaţă la bancă şi am aflat cu stupoare că am un sechestru de la DNA. Am formulat o cerere la bamcă să văd despre ce e vorba, nu ştiu ce relaţie este între DNA şi bancă. Au spus că nu pot soluţiona cererea pe loc. Poate după ce am dat acea declaraţie publică prin care confirmam că Kovesi a fost acasă la Ghiţă vor să îmi închidă gura. Dar de ce a venit DNA peste mine? Eu nu am vorbit de instituţie, eu am vorbit de Kovesi”, a declarat socrul lui Sebastian Ghiţă, potrivit EVZ.ro

Dumitru Cârstea, una dintre persoanele care este prezentă în fotografia pe care Sebastian Ghiță i-a arătat-o lui Cristoiu a intervenit în direct la România TV pentru a confirma existența acelei fotografii și tot ce a precizat ginerele său în interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *