Skip to content
Politică

UPDATE Socrul lui Ponta, la DNA. În ce dosar a fost audiat

" "

UPDATE 14:05

Fostul senator PSD Ilie Sârbu a ieşit, în urmă cu puţin timp, din sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), însă a fost zgârcit în declaraţii.

" "
" "

„Am rămas martor. Despre ceea se scrie în dosar, asta nu pot să vorbesc” au fost singurele afirmaţii ale lui Sârbu.

—————

Ilie Sârbu, socrul prim-ministrului Victor Ponta, a sosit, în urmă cu puţin timp, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar în care este anchetat omul de afaceri Ioan Niculae.

Acesta a precizat că va da informații în acest dosar după ce audierea va avea loc și că nu s-a făcut nicio intervenție la Ministerul Economiei privind subvenții la îngrășăminte chimice, așa cum dorea afaceristul Ioan Niculae.

În acest caz, prejudiciul este estimat la aproximativ două milioane de euro. Este vorba despre fapte de evaziune fiscală, comise între anii 2008-2009.

Ioan Niculae este acuzat că ar fi intervenit la funcționari publici și la înalți demitari pentru a se da o ordonanță de urgență pentru obținerea de subvenții pentru îngrășăminte.

Tot luni, în același dosar au fost audiați la DNA și fostul ministru Adriean Videanu și fostul secretar de stat în Ministerul Economiei, Claudiu Constantin Stafie, potrivit b1.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *