Socrul lui Rishi Sunak a provocat un scandal în India. Care este cauza

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Câte ore pe săptămână ar trebui să lucreze o persoană? Aceasta este întrebarea care i-a preocupat pe indieni în ultimele zile, după ce miliardarul N.R. Narayana Murthy, fondatorul Infosys și socrul prim-ministrului britanic Rishi Sunak, a spus că tinerii ar trebui să fie pregătiți să lucreze 70 de ore pe săptămână pentru a ajuta la dezvoltarea țării, scrie BBC.

„Productivitatea Indiei la locul de muncă este una dintre cele mai scăzute din lume”, a spus recent Murthy într-un podcast. „Dacă nu ne îmbunătățim productivitatea la muncă nu vom putea concura cu acele țări care au făcut progrese enorme.”

„Așadar, solicitarea mea este ca tinerii noștri să spună: ‘Asta este țara mea. Aș vrea să lucrez 70 de ore pe săptămână’”, a adăugat Murthy.

După ce mesajul său a devenit viral, Murthy a primit atât cuvinte de sprijin, cât și critici din partea oamenilor pe rețelele sociale și în articolele de opinie ale ziarelor în care s-a dezbătut tema culturii „toxice” care s-a creat la locul de muncă și despre așteptările pe care un angajat ar trebui să le aibă de la angajații săi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: