Skip to content
Buzău Știri locale

Şofer băut şi cu droguri în maşină, încătuşat după o urmărire ca-n filme pe străzile Buzăului

FACEBOOK

Poliţiştii buzoieni au pornit, luni dimineaţă, în urmărirea unui autoturism al cărui şofer le-a ignorat semnalele de oprire. După ce a fost capturat, s-a aflat şi motivul evitării întâlnirii cu agenţii de circulaţie: era băut şi avea în maşină un plic suspect, probabil cu droguri.

Protagonistul întâmplării este un buzoian de 24 de ani. Luni dimineaţă, în timp ce se afla la volanul unui BMW cu numere de Constanţa, individul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor care se aflau în misiune pe Calea Eroilor. Echipajul de la Rutieră a pornit imediat în urmărirea maşinii, pe Bulevardul Unirii, apoi prin spatele blocurilor turn, unde iniţial i-a fost pierdută urma.

Câteva minute mai târziu, un echipaj de la Ordine Publică a reperat BMW-ul parcat pe strada Arinului, după care l-a prins şi imobilizat pe şofer la intersecţia străzii Viitorului şi Patriei. Un martor le-a spus poliţiştilor că alături de şofer mai era şi o femeie, care ar fi dispărut între timp. În portbagajul maşinii, agenţii au descoperit un plic suspect, pe care l-au luat pentru a vedea dacă acesta conţine substanţe psihoactive.

Şoferul era şi sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 0,28 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Buzoianul de 24 de ani riscă o pedeapsă şi pentru ultraj, deoarece ar fi îmbrâncit un poliţist la momentul prinderii, pentru a fugi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *