Skip to content
Societate

Șofer din Constanța căutat de polițiștii din Olt după ce a lovit mortal un biciclist

Un şofer care a lovit cu maşina un bărbat din localitatea Fălcoiu, judeţul Olt, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de oamenii legii cu ajutorul criminaliştilor din Cluj. Suspectul a fost găsit după trei zile, în Caracal.

Potrivit Poliţiei Olt, accidentul s-a produs marți noapte. Un bărbat de 54 de ani din Fălcoiu care împingea o bicicletă a fost lovit de o maşină. Victima a murit, iar şoferul a fugit.

Accidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, iar oamenii legii din Olt au trimis imaginile criminaliştilor din Cluj care, cu ajutorul unui program performant, au reuşit să identifice maşina şi şoferul. Acesta a fost găsit, vineri, în Caracal.

Este vorba de un bărbat de 33 de ani din orașul Eforie, județul Constanța, bănuit de producerea accidentului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Sâmbătă, şoferul va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *