Sibiu: Şoferiţă drogată şi fără permis, prinsă la volan

politie politia rutiera trafic
Sursa foto: Politia Romana

Cazurile de şoferi prinşi sub influenţa drogurilor de către poliţiştii rutieri au devenit o obişnuinţă în ultima perioadă.

Şi nu este vorba doar de bărbaţi, de această dată, poliţiştii oprind în trafic pe străzile din Siviu, o femeie care consumase metamfetamină.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat, care a fost depistată de poliţişti la volan fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive.

”La data de 18 septembrie, în jurul orei 4,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ion Raţiu de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat. Din primele verificări efectuate de către poliţişti a rezultat că cea aflată la volan nu deţine dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, testarea femeii cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, persoana în cauză fiind însoţită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenţei substanţei psihoactive în organism”, precizează poliţiştii de la IPJ Sibiu într-un comunicat.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: