Skip to content
Satu Mare Societate

Şoferul român care a scandalizat Ungaria: a agăţat de autocar o remorcă, un microbuz şi o platformă pe care se afla un autoturism (Video)

digi24.ro

Un șofer de la o companie de transport din Satu Mare a scandalizat Ungaria, după ce a fost surprins că tracta cu autocarul o remorcă de bagaje, de care era prins un microbuz, iar acesta la rândul lui căra o platformă pe care se afla un autoturism.

Transportul agabaritic a fost surprins de un șofer maghiar, într-o parcare de pe Autostrada M3 din Ungaria, iar imaginile s-au viralizat rapid în țara vecină, oamenii find revoltați de inconștiența șoferului român.

" "

ȘOFERUL KAMIKAZE CARE A SCANDALIZAT MII DE OAMENI! O filmare a devenit viral în presa din Ungaria cu un autocar cu numere de Satu Mare care a încins spiritele printre internauți.Un șofer de la o companie de transport din Satu Mare a scandalizat Ungaria, după ce a fost surprins că tracta pe #autostrada M3 cu autocarul o remorcă de bagaje, de care era prins un microbuz, iar acesta la rândul lui o platformă pe care se afla un autoturism.Momentul care se putea încheia tragic a fost surprins de către camera de bord a unui conducător auto, care l-a postat pe site-ul de socializare. Clipul a înregistrat în doar câteva ore aproape 200.000 de vizualizări, stârnind reacţii puternice printre utilizatorii reţelei de socializare din Ungaria.Pe tot parcursul anului, vecinii din Ungaria s-au confruntat cu tot felul de improvizații ale românilor în materie de transporturi, multe vizând mașini și trailere suprapuse. Imaginile au ajuns rapid virale pe paginile de socializare, mai ales cele destinate supravegherii traficului rutier. Inclusiv polițiștii au precizat că vor urmări cu atenție astfel de incidente și i-au rugat pe șoferi să raporteze situațiile pe care le surprind în trafic.

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 11 septembrie 2019

Potrivit Info Trafic 24, autocarul era înregistrat în România, în județul Satu Mare.

Șoferul român a circulat pe autostradă tractând o remorcă de bagaje, de care a atașat o ștangă care tracta un microbuz și o platformă cu un autoturism.

Imaginile ar fi fost surprinse ieri, iar înregistrarea cu clipul original a fost vizionată de aproape 200.000 de ori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *