Skip to content
Sport

„Solari, eşti o ruină!”. Antrenorul Realului şi-a pierdut suportul presei după înfrângerea cu Real Sociedad

Presa madrilenă a luat foc după ce Real Madrid a fost învinsă, acasă, de Real Sociedad, cu 2-0, în LaLiga. În afara faptului că îl critică pe antrenorul Santiago Solari pentru jocul slab al formaţiei campioane a lumii, jurnaliştii principalelor publicaţii din Madrid se îndreaptă asupra arbitrajului, în special a celui asistat video, care nu a sancţionat un fault în careu asupra lui Vinicius.

„VAR-ul şi Realul lui Solari sunt o ruină”, a titrat Marca, imediat după meci. Dacă jocul gazdelor a fost destul de cenuşiu, înfrângerea ar fi putut fi evitată dacă o fază petrecută în minutul 65 ar fi fost studiată pe baza asistenţei video.

Atunci, Vincius a avut o frumoasă acţiune personală, înainte de a fi culcat în careu de portarul oaspeţilor, Rulli. Scorul era 1-0, iar Real juca în inferioritate numerică din minutul 61, când a fost eliminat Lucas Vazquez.

Arbitrul Jose Munuera Montero a lăsat jocul să continue, considerând că Rulli a atins mingea, iar ceea ce reproşează cu vehemenţă presa este că faza nu a fost revăzută cu ajutorul înregistrării video, scrie News.ro.

În minutul 82, Ruben Pardo a ridicat scorul la 2-0 şi a pus capăt speranţelor gazdelor într-un rezultat mai bun.

„De ce avem VAR dacă nu revedem faultul la Vinicius?”, s-a întrebat Marca, în timp ce As a titrat: „Munuera şi VAR-ul i-au înghiţit un penalti clar lui Vinicius”.

Reluările prezentate de televiziunea care a transmis meciul au arătat că portarul argentinian al lui Sociedad pare a agăţa piciorul brazilianului de 18 ani, cel mai bun jucător al gazdelor, duminică.

„Este un exemplu care ruinează reputaţia VAR”, a continuat Marca, publicaţie ce nu-l iartă nici pe Solari: „Luna de miere s-a terminat!”, cu referire la rezultatele slabe după ultimul trofeu câştigat de Real, Cupa Mondială a cluburilor.

„Este un penalti foarte clar”, a declarat Iturralde González, fost reputat arbitru, pentru As.

În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne pe locul 5, cu 30 de puncte, după 18 etape, în timp ce Real Sociedad urcă de pe locul 15 pe locul 11, cu 22 de puncte. Lider este FC Barcelona, cu 37 de puncte, dar catalanii nu au jucat în această rundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *