Skip to content
Politică

Solicitare de ultim moment pentru Tudorel Toader: ”Să publice interviurile candidaţilor la şefia DNA!”

Stelian Ion, deputat USR, îi solicită ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să facă publice interviurile candidaţilor la şefia DNA, acuzându-l pe acesta ca a respins toti candidatii deoarece „nu a găsit sluga perfectă”.

“Tudorel Toader a anunţat că niciunul dintre cei patru candidaţi la funcţia de procuror şef DNA nu întruneşte criteriile pe care el le-a stabilit. Îi solicit public să ne pună tuturor la dispoziţie înregistrarea interviurilor candidaţilor, să ne convingem şi noi. Nu de alta, dar se vede de la o poştă că, de fapt, nu a găsit sluga perfectă care să includă în planul său <<managerial>> sabotarea activităţii DNA, care să răspundă prompt la comenzi şi care să o lase mai moale cu anchetele la adresa politicienilor corupţi, a scris Stelian Ion pe contul său de Facebook.

De asemenea, Ion l-a criticat în termeni duri pe Toader,  susţinând că este trist că acesta îşi bate joc de cariera sa de magistrat şi ca este un „slugoi al infractorilor”.

“Ce trist să îţi baţi joc de propria carieră de magistrat, de profesor universitar, să ajungi să fii hulit de proprii studenţi, să ajungi să faci, prin fapte concrete, demonstraţia diferenţei dintre servitor, care poate implica o anumită onoare, şi slugoi. Din păcate Ministerul Justiţiei este condus acum de un politruc, de un slugoi al infractorilor care şi-a propus să pună justiţia în genunchi în faţa mafioţilor”.

Reamintim că procedura de selecţie pentru postul de procuror-şef al DNA va fi reluată,  Tudorel Toader, refuzând toţi cei patru candidaţi pentru conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *