Skip to content
Politică

Solidaritate cu Jandarmeria: miting de susținere pe 25 august. Unde va avea loc

oradestiri.ro

Un miting de susținere al Jandarmeriei Române va avea loc, sâmbătă, 25 august. Organizatorii susțin că împotriva jandarmilor a fost declanșată „o adevărată vânătoare de vrăjitoare”, după protestul diasporei din 10 august.

Acesta va avea loc în Capitală, în Piața Constituției, potrivit b1.ro.

Am considerat, că este moral ca aceia care încă mai gândim în țara asta să transmitem un mesaj de susținere jandarmilor ,împotriva cărora este declanșată o adevărată vânătoare de vrăjitoare . Susțin întru totul faptul că, dacă în urma unei anchete serioase și obiective se va demonstra fără urmă de îndoială că anumiți jandarmi și-au depășit atribuțiile să suporte rigorile legii. Însă până atunci consider că este total imoral ca asupra unei întregi instituții să se arunce anatema , consider că este o încercare de decredibilizare totală a instituțiilor ce asigură ordinea publică .

Presiunea exercitată de-a lungul timpului atât asupra Poliției Române și acum în urma evenimentelor din 10.08. de altfel neautorizate , asupra Jandarmeriei Române , reprezintă un joc extrem de periculos , o încercare de creare a unui haos general ,ce este favorabil doar unora.
În opinia mea Jandarmeria Română și-a făcut datoria , nu a apărat guvernul politic a apărat INSTITUȚIA statului și anume clădirea Guvernului unde s-a încercat intrarea prin forță . Pentru că și-au făcut datoria nu îi consider vinovați . S-au transmis mesaje de avertizare pe toate căile posibile , cei care au rămas au decis și ca atare și-au asumat consecințele”, scrie organizatoarea evenimentului, pe contul său de Facebook.

Amintim că pe numele jandarmilor au fost depuse sute de plângeri la Parchetul Militar de către protestatarii care au fost agresați în ziua protestului din 10 august.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *