Skip to content
Sport

Solistul trupei Goodbye to Gravity, primele postări pe Facebook după tragedia din Colectiv FOTO

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, formaţie care a concertat în noaptea tragediei din clubul bucureştean Colectiv, a început să posteze pe pagina personală de Facebook.

Concret, Andrei Găluţ a schimbat două fotografii, anume pe cea de profil şi pe cea de copertă, precizează adevarul.ro.

1457575_1180239748657702_2828857694043475059_n

Andrei Găluţ este singurul supravieţuitor din formaţia Goodbye to Gravity, în urma incendiului din clubul Colectiv, tragedie care s-a produs la sfârşitul lunii otcombrie 2015.  În una dintre poze apar membrii formaţiei, iar în cealaltă apare Andrei alături de o tânără, fotografiată cu spatele, care cel mai probabil este fosta lui iubită, decedată la câteva zile după incendiu. Ambele poze sunt încadrate cu negru.  La câteva minute după cele două postări au început să curgă mesajele de la prietenii de pe site-ul de socializare.

646x404

Andrei Găluţ a fost transferat la câteva zile după incendiu în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor intervenţii. Apropiaţii spun că starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătăţeşte.  Membrii trupei Goodbye to Gravity – Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) – au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară fatidică de 30 octombrie 2015 albumul „Mantras of War”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *