Skip to content
Politică

Soluția Primăriei Sectorului 4 pentru aglomerația de la Piața Sudului: o rută alternativă va fi deschisă

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că de la 1 septembrie va fi deschisă o rută alternativă pentru descongestionarea traficului din zona Piața Sudului: strada Cărăruia va fi deschisă circulației rutiere, cu sens unic din Calea Văcărești spre Olteniței.

„Propunerea mea privind deschiderea unei rute alternative în zona șantierului de la pasajul subteran Piața Sudului a fost agreată de Comisia Tehnică de Circulație din subordinea Primăriei Generale. Mai exact, de la 1 septembrie, strada Cărăruia va fi deschisă traficului rutier, cu sens unic din Calea Văcărești spre Olteniței și va face un triunghi. Practic, va funcționa ca un bypass în această zonă”, a scris edilul, pe blogul său.

El a menționat că, pentru a nu se crea aglomerație, echipaje ale Poliției locale vor fi prezente în zonă pentru fluidizarea traficului.

„Am stabilit ca termen de deschidere a rutei data de 1 septembrie pentru că până atunci vom avea timpul necesar pentru a asfalta și pregăti trotuarele. (…) Sunt conștient de faptul că vor exista și oameni nemulțumiți de această soluție, mai ales că strada Cărăruia a fost închisă traficului până acum, însă, vreau să vă anunț că, pentru a-i proteja și pe ei, vor fi impuse restricții de circulație. Astfel, circulația auto va fi permisă numai de luni până vineri între orele 6:00 — 22:00 și va fi închisă în weekend”, a menționat Băluță, potrivit agerpres.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *