Skip to content
Politică

Soluţia UNPR după respingerea creşterilor salariale pentru demnitari / EXCLUSIV

Cu ce soluţie vine Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) după respingerea creşterilor salariale pentru demnitari.

Senatorul UNPR de Buzău Constantin Popa a fost contactat, miercuri, de PSnews.ro, pentru lămuriri suplimentare în legătură cu decizia camerei superioare a Parlamentului.

Conform acestuia, mărirea salariilor demnitarilor ar fi potrivită în condiţiile în care s-ar decide şi adoptarea proiectului legislativ privind a treisprezecea pensie, astfel să fie creată o echitate socială.

„Astăzi (miercuri – n.r.), am votat pentru respingerea legii privind creşterea salariilor demnitarilor, deoarece am considerat că o astfel de decizie nu respectă şi drepturile celorlalte categorii de funcţionari ai statului.  Putem să ne gândim la adoptarea acestui proiect legislativ doar în cazul în care s-ar decide şi o mărire de salariu pentru toţi bugetarii.

De asemenea, consider că proiectul privind cea de-a treisprezecea pensie este un real ajutor pentru populaţia pensionară. Cetăţenii români care beneficiază de o pensie îşi pot acoperi o parte din cheltuieli folosindu-se de acest proiect legislativ.

Niciodată nu trebuie să neglijăm pensionarii ţării, mai ales pe cei care nu-şi pot achita nici măcar utilităţile. E datoria noastră să ne gândim la cei care formează trecutul acestei naţiuni, e datoria noastră să ne protejăm părinţii şi bunicii de riscul sărăciei, de neajunsurile de zi cu zi”, ne-a spus Constantin Popa.

2 comentarii la “Soluţia UNPR după respingerea creşterilor salariale pentru demnitari / EXCLUSIV

  1. Pai ordonanta asta nu e aia data de Oprea cand era Ponta plecat ? Nu el ii marea salariul lui Iohannis si chiar si pe al lui, de trei ori in interes national ? Si Iohannis ranjea si era de acord cu marirea ? Tocmai ei vin acum sa sustina invers decat atunci ??? Suceala asta tot interes national o fi ???

  2. MARE DREPTATE PENTRU PENSIONARI, ALEGERILE VIITOARE VOR FI CASTIGATE DE CEI CARE-S VOR RESPECTA PARINTII, BUNICII SI STRABUNICII, SI NU DE CEI CARE NU MAI STIU CATE CASE SI TERENURI AU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *