Skip to content
Politică

Șomerul ”de carieră” care țintește cariera de edil al Timișoarei. Silviu Mănăstire: Culmea, câțiva vrăjiți de mitul că-l cheamă Fritz și e neamț îl vor vota

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, CV-ul candidatului USRPLUS la Primăria Timișoara, Simon Fritz, care țintește funcția de edil al unui mare oraș deși – susține ziaristul -, nu a lucrat nicăieri în ultimii 10 ani, nu are venituri, nu a plătit taxe și impozite și are zero experiență în administrație.

”Timp de 10 ani nu lucrezi nicăieri cu carte de muncă, deci nu plătești taxe și impozite. Ai totuși bani să te îmbraci bine, să mănânci, să te întreții. Reușești, fiind șomer (teoretic), să faci campanie electorală, să îți faci campanii de imagine, cineva îți dă bani mulți, investește în tine, deși ești șomer și nu prezinți garanții. Ești practic ONG-ist fără venituri. Vrei să fii primar la Timișoara și te numești Fritz, nu ai încă cetățenie română, deși activezi / lucrezi (nu e clar ce faci) de vreo 10 ani în România. Nu ai nicio competență reală în administrație, nu te pricepi la chestiuni de infrastructură/inginerie sau urbanism, transport, ai o diploma de științe politice și un liceu teologic. Bune și alea.

Dar, totuși, de ce vrei să fii primar? Culmea, câțiva vrăjiți de mitul că te cheamă Fritz și ești neamț te vor și vota.

Eu consider, în mod sincer, că o parte dintre români sunt cretini. Nu cretini medical vorbind, cretini din perspectivă politică”, scrie Silviu Mănăstire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *