Skip to content
Societate

SONDAJ. 65% din locuitorii Sectorului 4 spun că sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de cum arată cartierele lor

ps4.ro

Peste jumătate din bucureștenii din sectorul 4 al Capitalei, mai exact 52%, se declară mulțumiți de aspectul cartierelor în care locuiesc, iar 13% spun că sunt foarte mulțumiți, arată un sondaj de tip OMNIBUS dat publicității marți.

Pe de altă parte, 27% din respondenți sunt puțin mulțumiți de aspectul Sectorului 4, unde primar este social-democratul Daniel Băluță, iar 7% sunt deloc mulțumiți.

Primarul pare, de asemenea, destul de popular în rândurile locuitorilor din Sudul Bucureștiului, 29% dintre aceștia declarându-se mulțumiți de activitatea lui Daniel Băluță la primărie, iar 23% foarte mulțumiți. În schimb, unul din patru respondenți spun că sunt foarte nemulțumiți de edil.

Realizări și nerealizări

Potrivit sondajului, locuitorii Sectorului 4 pun parcările noi pe primul loc la categoria realizări ale primarului (27%), urmate de străzi/bulevarde asfaltate (25%), reabilitare parcuri (15%) sau curățenie (9%). Tot 9%, însă, cred că Daniel Băluță n-a făcut nimic, ci mai mult a stricat.

La capitolul nerealizări, respondenții au indicat în primul rând anveloparea blocurilor (15%), lipsa curățeniei (9%), starea școlilor, grădinițelor și creșelor (9%) sau distrugerea parcurilor și spațiilor verzi (7%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *