Skip to content
Politică

SONDAJ ACL. Ce diferență este între cei doi contracandidați

Mai sunt doar trei zile până la alegerile prezidențiale. Până în acest moment toate sondajele îl plasează pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o diferență de aproximativ 10 procente față de contracandidatul său, Victor Ponta.

Iohannis a declarat că în sondajele interne ale ACL diferența dintre cei doi candidați este de maximum 1%.

”Aceste sondaje (n.r. – ce făcute publice) sunt folosite de multe ori pentru a induce în electorat ideea că un candidat stă mult mai bine si că nu are rost să mai votați, oricum câștigă Ponta. Sondajele noastre arată o diferență între noi de cel mult 1%. Nu mi se pare o chestiune așa de serioasă să vii în fiecare zi cu un sondaj. Toate sondajele noastre arată că suntem la egalitate. Vom ști duminică cum a evoluat balanța”, a declarat Iohannis la Digi 24%.

 

9 comentarii la “SONDAJ ACL. Ce diferență este între cei doi contracandidați

  1. Pai sondajul lor la turul 1 arata un scor de 36 la 34. Si la urne a fost de 40 la 30. Asta este seriozitatea de care vorbeste necuvantatorul asta ???

  2. Asata e sondajul pregatit pentru ca sa poata striga dupa alegeri daca pierde Iohannis – FRAUDA…FRAUDA sau e pregatire pentru ca STS si SRI sa fure alegerile? La asa o diferenta data de Iohannis ambele variante sunt valabile. Daca se falsifica in halul asta alegerile de serviciile aservite lui basescu, varianta de fraudare a alegerilor de catre acestea pentru a-l scoate pe iohannis presedinteeste foarte valabil. Vor sa repete fraudarea alegerilor din 2009…basescu e mai periculos cand tace, decat ca atunci cand vorbeste. Conform dictonului cainele care latra nu musca….da cand nu latra isi vara coltii adanc….Eu cred ca basescu cu serviciile coc ceva – fie scenariul din 2012 daca nu reusesc sa fure destule voturi si vor cere anularea alegerilor ca au fost fraudate de PSD, fie vor fura masiv…dupa diferenta data de Iohannis se pare ca am dreptate….ca se pregateste puternic varianta furtului cu serviciile.

  3. Sau Adevarul…mincinos…unde sasu` are 120 % ..si numa` pe o parte, ca daca-si aduna si partea ailalta….ajunge la…..circa si ceva in plus ! Asa a zis CCSCC-u lu` peste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *