SONDAJ: Alianţa PSD – PNL ar câştiga detaşat alegerile parlamentare în Bucureşti

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Conform celui mai recent sondaj CURS, efectuat la nivelul Capitalei, opțiunile bucureștenilor pentru alegerile parlamentare arată că alianţa PSD- PNL ar câştiga detaşat cu 40 de procente.  

Sondajul arată că 25% dintre bucureşteni ar alege Alianță Dreapta Unită (USR-PMP-Forţa Dreptei), iar 13% ar vota cu AUR.

foto: Sondaj CURS Bucuresti

Surprinzător, după doar o lună de la realegerea lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, numărul celor nemulţumiţi de activitatea sa este mai mare decât al celor care consideră că edilul se achită de sarcini.

Întrebați cât de mulțumit sunt de activitatea Primarului General Nicușor Dan, 30% dintre bucureșteni s-au declarat nemulțumiți, în timp ce 21% s-au declarat foarte nemulțumiți.

Sondaj CURS: Cum votează bucureștenii la alegerile parlamentare 910259

În ceea ce priveşte activitatea Primăriei de Sector, 54% dintre respondenți s-au declarat mulțumiți, în timp ce 16% s-au declarat nemulțumiți.

Principala problemă a Bucureștiului care ar trebui rezolvată cu prioritate în viziunea celor care locuiesc în Capitală este traficul şi aglomerația (26%), 11% au indicat nivelul de trai, în timp ce 9% au indicat apa caldă şi termoficarea.

Sondajul a fost realizat în perioada 19-25 iunie pe un eşantion de 1.067 de respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: