Skip to content
Politică

SONDAJ Avangarde: Tăriceanu, peste Dragnea la prezidențiale

observator.tv

Liderul Senatului, Calin Popescu-Tariceanu se află la distanță foarte mare de liderul PSD Liviu Dragnea la prezidențiale, in preferintele celor din judetul Dolj.

Astfel, potrivit sondajului Avangarde, care are o marja de eroare de +/- 3%, Tariceanu ar fi votat de 48% dintre respondentii din Dolj, in timp ce Dragnea, de doar 8%, scrie Gazeta de Sud

Sondajul a fost realizat in perioada 1-19 martie  pe un esantion de 1000 de persoane si a fost prezentat in contextul in care Tariceanu s-a aflat miercuri la Craiova in vizita la Ford.

Cei intervievati au fost intrebati daca, din punctul lor de vedere, ALDE si PSD ar trebui sa aiba un candidat unic la prezidentialele de anul viitor. Rezultatele au fost urmatoarele: 39% – nu ma intereseaza; 25% – candidati separati; 22% – candidat unic; 12% – nu pot aprecia; 2% – nu raspund, relateaza GDS.

Cei care au optat pentru un candidat unic au fost intrebati cine ar trebui sa fie acesta, iar rezultatele arata astfel: Calin Popescu Tariceanu – 48%; Liviu Dragnea – 8%; Gabriela Firea – 2%, altul – 2%; nu stiu/nu raspund – 40%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *