Skip to content
Politică

SONDAJ Băsescu, la minimul istoric: „Și-a epuizat toate schemele de păcăleală”

aghiuta.com

Un SONDAJ lansat recent pe piață arată cum fostul președinte al României Traian Băsescu a ajuns la minimul istoric în materie de încredere.

Sondajul a fost publicat miercuri pe Facebook de căre sociologul Mirel Palada (patronul institutului Sociopol) și îl înfățișează pe Băsescu la o cotă de încredere de numai 6%, situată sub nivelurile din al doilea mandat prezidențial (care nu coborau sub 10%).

Niciodata, de cind este el masurat de acum 20 de ani, Traian Basescu n-a fost la un nivel atit de scazut de incredere ca acuma. Nici macar cind a fost iuresul mai mare pentru el, in 2010, cind a anuntat masurile de austeritate, nici macar atunci nu a scazut sub 10%.

In schimb, acum, se pare ca si-a epuizat toate schemele de pacaleala. Cu doar 6% nivel de incredere, Basescu devine din ce in ce mai mult istorie.

Nu mai are nimic, in afara de imunitatea de care se bucura atita timp cit este parlamentar. Si, evident, de dispretul si de scirba si de ura pe care i-o poarta o parte insemnata a poporului roman.

Sa fie primit! 🙁 comentează Palada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *