Skip to content
Politică

SONDAJ Cine îi suflă în ceafă lui Ponta

Cine îi suflă în ceafă prim-ministrului Victor Ponta în cel mai recent sondaj Avangarde, referitor la părerea bună a bucureştenilor despre politicieni.

Sociologul Marius Pieleanu a anunţat, duminică seară, la Antena 3, rezultatele cercetării efectuate în Capitală în perioada 1-7 septembrie, pe un eşantion de 1.000 de respondenţi.

Sondaje 5

Astfel, preşedintele Klaus Iohannis ocupă detaşat primul loc, cu 55%, urmat de premierul Victor Ponta (38%) şi, la o foarte mică distanţă, la egalitate, de viceprim-ministrul Gabriel Oprea şi liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea (cu câte 37%).

Conform aceluiaşi sondaj, ultimele trei locuri în topul părerii bune despre personalităţi sunt ocupate de: Dan Voiculescu (30%), Traian Băsescu (26%) şi Elena Udrea (9%).

3 comentarii la “SONDAJ Cine îi suflă în ceafă lui Ponta

  1. Pieleanu asta scoate din burta cat cuprinde iar unii stau si casca gura la galmele lui de sondaje de zici ca o vad pe mama Omida. In afara de cei mentioonati de gigi, unde este domnule Pieleanu Presedintele Senatului ? Sau Tariceanu nu reprezinta nimic in sondajele tale ? Mare manipulator Pieleanu asta, numai ca se pare ca vremea celor ca el s-a cam dus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *