Skip to content
Politică

SONDAJ Clasament neașteptat cu doar două zile înainte de alegeri: PSD ar câștiga scrutinul din 6 decembrie. Partidele care nu intră în Parlament

PeRol.ro

Potrivit unui sondaj realizat în perioada 2-3 decembrie de IRES, la comanda PSD, social-democrații vor fi cei care vor câștiga alegerile parlamentare de duminică.

Astfel, potrivit sondajului, Partidul Social Democrat (PSD) are 3 procente mai mult față de Partidul Național Liberal (PNL), fiind cotat la 35% intenție de vot. În Parlament ar intra și Pro România, partidul lui Victor Ponta fiind cotat la 7% intenție de vot.

De cealaltă parte, nici UDMR și nici PMP nu ar intra în Parlament, fiecare dintre cele două formațiuni obținând doar 3%. De precizat, însă, că eroarea maximă tolerată este de ± 3%.

Cum arată clasamentul partidelor, potrivit IRES:

PSD – 35%

PNL – 32%

USR-PLUS – 16%

PRO Romania – 7%

UDMR – 3%

AUR – 3%

PMP – 3%

Campania electorală pentru alegerile parlamentare se va incheia pe data de 5 decembrie, ora 7,00. Iar pe data de 6 decembrie, ora 7,00, începe votarea. Iar încheierea votării va fi pe 6 decembrie, ora 21,00.

Date despre sondaj

Volumul eșantionului: 1067 subiecți 18+
Tipul eșantionului: Multi-stratificat, probabilist
Metoda: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing)
Perioadă de desfășurare: 2-3 decembrie 2020

Sondajul complet poate fi citit AICI

3 comentarii la “SONDAJ Clasament neașteptat cu doar două zile înainte de alegeri: PSD ar câștiga scrutinul din 6 decembrie. Partidele care nu intră în Parlament

  1. Foarte bn ca numai intra pmp chiar si udmr care totdeauna strica componenta parlamentului, ma bucuram daca intra ppusl in locul pro romania, pt ca ponta este o curva politica si,un tradator

  2. Votam AUR! E nevoie in Parlament si de un partid care sa apere interesele romanilor nu doar partide in slujba strainilor sau a minoritatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *