Skip to content
Puterea Știrilor Video

SONDAJ De ce a aruncat PSD în spațiul public ideea anticipatelor: Cifrele care i-ar putea aduce pe social-democrați înapoi la putere

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, deputatul PSD Dan-Cristian Popescu a declarat că formațiunea politică este între 40% și 45% intenție de vot, în sondajele interne, în vreme ce PNL a scăzut, ajungând la doar 20%. Totodată, social-democratul spune că în ultimele 3 sondaje, AUR este foarte aproape de USRPLUS.

„Toate sondajele făcute de către PSD și instutuții independente, după alegerile parlamentare din decembrie, au arătat că noi conducem autoritar în topul preferințelor românilor. Oamenii vor un Guvern PSD astăzi, nu numai conducerea partidului sau membrii de partid(…).

" "
" "

Acum PSD este între 40% și 45% în sondajele interne, și nu numai. PNL este undeva la 20%. Vorbim despre o diferență foarte mare, vorbim de măsuri pe care trebuie să le luăm urgent(…) Nu știu dacă AUR a depășit în sondaje USR, însă în ultimele 3 sondaje am văzut că sunt foarte aproape. USR fiind scăzut în sondaje de proasta prestație a celor pe care i-a împins în funcții de primar, ministru sau alte demnități. Cei de la AUR, fiind în opoziție, a fost ușor să crească în sondaje. Nu cred că AUR a urcat în sondaje pe fondul ultimelor proteste, însă i-a ajutat valul de nemulțumire, neîncrederea în măsurile anunțate de Guvern și teoriile conspiraționiste. E un segment din populație care crește în aceste lucruri și e posibil ca o parte din aceste lucruri să fie adevărate”, a declarat Dan-Cristian Popescu.

Amintim că Marcel Ciolacu a anunțat marți că PSD e pregătit să intre la guvernare și a cerut alegeri anticipate, spunând că partidul are specialiștii necesari pentru a prelua Executivul.

„Trebuie anticipate. Hai să facem anticipate dacă nu mai respectă voința românilor. Nu s-a întâmplat niciodată în doar trei luni românii să își dea seama în ce hal au putut fi păcăliți de acești scamatori”, a transmis președintele PSD.

DETALII AICI: Marcel Ciolacu cere demiterea lui Vlad Voiculescu şi organizarea de alegeri anticipate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *