Skip to content
Politică

Sondaj de opinie. Scor istoric pentru PNL și dezastru pentru PSD

Fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, pentru relația cu societatea civilă, Cristian Hrițuc a prezentat joi, pe pagina sa de Facebook, cifrele unui sondaj de opinie, fără totuși a menționa cine este institutul care a realizat cercetarea sociologică.

Având în vedere că Hrițuc este membru fondator al Fundației Mișcarea Populară ne-am putea gândi că sondajul a fost realizat la comanda PMP.

Contactat de PSnews.ro, fostul consilier prezidențial a refuzat să ofere mai multe detalii despre sondajul de opinie și cine a realizat această cercetare sociologică.

Potrivit cifrelor prezentate de Cristian Hrițuc pe pagina sa de Facebook, PNL este cotat cu o intenție de vot de 49%, ceea ce reprezintă un scor istoric pentru liberali, în timp ce PSD pare într-o cădere uriașă, situându-se la o intenție de vot de 31% în cadrul unor alegeri parlamentare.

PMP este mult sub pragul electoral, la același nivel cu PPDD și PRM, toate aceste formațiuni fiind cotate la 2%.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, la Consiliul Național Executiv, cei din PSD au prezentat și eu un sondaj, unde diferența nu era atât de mare între ei și liberali.

Potrivit cifrelor furnizate de Victor Pontaîn luna februarie, într-un sondaj realizat de social democrați, aceștia sunt cotați cu o intenție de vot de 39%, în timp ce liberalii ar fi votat de 44% din electorat.

Citește și: SONDAJ intern PSD. Care ar fi diferența dintre PNL și PSD

hrituc

1 comentariu la “Sondaj de opinie. Scor istoric pentru PNL și dezastru pentru PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *