Skip to content
Politică

SONDAJ de ultimă oră. Cum arată bătălia prezidențială cu 30 de zile înainte de alegeri

PSnews.ro vă prezintă un nou sondaj despre cum arată bătălia prezidențială, cum sunt văzuți candidații de către electorat, care este cel mai bun premier al României până în acest moment, dar și care este cel mai prost văzut șef de Guvern sau care sunt candidații cu care electoratul nu va vota niciodată.

Sondajul are reprezentativitate națională, fiind chestionați 1600 de respondenți.

date general2

date generale

date generale3

intentie de vot

intentiedevot2

 

cel mai bun premier

cel mai bun presedinte

cel mai prost presedinti

cu cine nu votati

cel mai prost premier

 

 

6 comentarii la “SONDAJ de ultimă oră. Cum arată bătălia prezidențială cu 30 de zile înainte de alegeri

  1. cred ca este gresit stiti sigur cit are victor ponta eu cred ca are undeva de 31 % in zona ardealului a pierdut foarte mult minciunile care sau scos in 2 ani jumate sau dus increderea nu sa facut nimik sint in jur de 2 milioane de votanti care sint persoane cu dizabilitati in gr2 acestia poate schimba scorul sa deie votul unde nu se asteapta ponta daca vor fi puse pe tapet in halul incare sint ca traiesc cu 230 de lei

    1. Adica sa voteze romanii cu basistii, aia care taiasera 25% si din aia 230 de lei ? Eu m-am cam saturat cu partea aia de ardeleni care l-au facut nu stiu cate mandate primar la Cluj pe Boc sau Funar, la Arad pe Falca, sau altii ca ei. Ca si de acei bucuresteni ce dadeau sfaturi electorale dar ii votau pe Vanghelie, Manescu si Liviu Negoita, sau Halaicu, Lis, Basescu si Videanu. Bucurestenii macar s-au mai trezit. Ardelenii, in stilul caracteristic, mai greu !

  2. in clusiv alocatile copiiilor de 42 de lei vreau sa va aduc aminte tuturori romanilor ca eczat psd condus de victor ponta nu a fost de acord cu marirea alocatilor pentru copiii si indemnizatia pentru persoanele cu dizabilitati in gr2 in parlament sa votat si sa respins de catre parlamentari psd asta este victor ponta minciuni de toata gafa facute de un om care sa inbogatit pe spinarea statului iel si nevastasa si socruso romani aveti grija ce votati afi mai saraci sau a trai decent ieu nu as vota ponta

  3. Unde este graficul similar cu cel al lui Iohanis, dar pentru Victor Ponta, cu cine are vota romanii daca Ponta nu ar mai candida? Sau l-au facut si arata prea rau pentru PSD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *