Skip to content
Politică

SONDAJ DE ULTIMĂ ORĂ – Cum arată lupta pentru Cotroceni cu 3 zile înainte de alegeri

Duminică va avea loc primul tur al alegerilor prezidenţiale. Un sondaj realizat de CSCI în perioada 27-29 octombrie îl poziționează pe Victor Ponta pe primul loc cu 40%. Iohannis nu reușește să depășească pragul de 30%, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu rămâne cu 8%.

CSCI

 

În ceea ce privește turul doi, Ponta își menține avansul față de principalul contracandidat, Klaus Iohannis.

 

CSCI4

CSCI2

CSCI5

 

 

10 comentarii la “SONDAJ DE ULTIMĂ ORĂ – Cum arată lupta pentru Cotroceni cu 3 zile înainte de alegeri

  1. Mai, Palada, tot Felix iti da rezultatele, din puscarie? Ai ajuns de tot rasul cu sondajele tale umflate pt Ponta care este in cadere libera si sigura.

  2. Cel mai tare sondaj a fost astazi la emisiunea lui Moise Guran de la Europa FM. Majoritari au fost Johannis si Macovei. Cred dupa aceasta emisiune ca Macovei va fi in final pe locul 3.

  3. PNL-ul ar trebui intai sa si-l asume pe Basescu si toate nenorocirile ce le-a facut individul asta, ca doar ei l-au facut presedinte acum 10 ani ! Acum se spala pe maini ? Si vin sa ne propuna o caricatura a lui Basescu pentru inca nu se stie cat timp ? In toti acesti ani un singur liberal a facut ceva concret pentru tara asta si impotriva lui Basescu, si ala e Tariceanu, chiar daca va lua 25% sau 1% ! Istoria e istorie, si nu o poate da Iohannis spre adoptie prin Canada !

  4. ce pusca mea vedeti la neamtu asta second hand ? nu stiu, nu raspund, nu este treaba mea, nu, nu ,atunci „nu”. doamne ocoleste-i pe romani

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *