Skip to content
Politică

SONDAJ de ultimă oră. Cum stau prezidențiabilii înainte de turul II

Joi a fost dat publicității un sondaj care arată bătălia între cei doi finaliști prezidențiali, Klaus Iohannis și VIctor Ponta.

Sondajul este realizat de CSCI, în data de 2 noiembrie 2014, prin metoda CATI, la nivel naţional, fiind realizate 925 de interviuri şi având o eroare tolerată de 3,3%, la un nivel de probabilitate de 0,95.

Victor Ponta l-ar învinge pe Klaus Iohannis în turul final de pe 16 noiembrie, cu un scor de 55% la 45%, potrivit cercetării CSCI.

Vezi aici cercetarea completă realizată de CSCI

10 comentarii la “SONDAJ de ultimă oră. Cum stau prezidențiabilii înainte de turul II

    1. Sondajul in Oltenia sau Moldova ar fi fost facut cu oameni inteligenti si patrioti. Sondajul este facut in ograda unor oameni lipsiti de morala si de principii, adica in ograda PDL . Un om ineligent ca moldoveanul sau olteanul AR FI OBSERVAT CA LIPSESTE INTREBAREA ” SCORUL SLAB ESTE OBTINUT DIN CAUZA BARONILOR PDL? (Blaga-Berceanu-Videanu, etc.) Dar desigur ca cei lipsiti de etica nu cunosc corectitudinea datorata echidistantei intrebarilor! Cum stam cu IQ-ul, cetatene?! In rest, multe succesuri!!!

  1. CSCI s-a dovedit exact si pentru turul I. Cred ca acesta va fi rezultatul turului II. Desi eu cred ca va fi 60%-40% pentru Victor Ponta……. 🙂

  2. Adrian Moraru de IPP care va modera intalnirea pe care a acceptat Johannis este anti Ponta.
    Trebuie gasit un moderator si intrebari care sa nu-l avantajeze pe Johannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *